Makelaarsvideo.nl

EVENTS

LINKS

Woning video filmen Osmo camera 

Beweging zonder onscherp te zijn. Actie beelden zonder schokkerig beeld..Perfecte video opnamen zelfs als je beweegt, loopt of rent. Dankzij de laatste technieken uit de Drone wereld blijft de camera recht ongeacht hoe je hem beweegt en wat je ermee doet.  Het is daarom meer dan een camera. De Osmo en de filmbox van Makelaarsvideo.nl stelt makelaars in staat om zelf professionele woning video's te filmen zonder statief!

Wat maakt Osmo  camera zo speciaal?

De camera wordt gedragen op 3 gemotorisserde assen die kunnen bweegen. Omhoog/omlaag, links/rechts en vooruit/achteruit. Er zit een soort kompas in de Osmo die weet wat recht is. Als je de camera beweegt gaan de 3 motoren tegendruk geven zodat de camera altijd op zijn plaats blijft en vibratie en bewegingen worden geneutraliseerd.

 

Hoe werkt de Osmo?

Over Makelaarsvideo.nl 

Makelaarsvideo.nl is een onderdeel van Blue1Media. Media producent sinds 1991 en is er op gericht makelaars,  vastgoed bedrijven en particuliere woning verkopers visueel te ondersteunen bij het maken van kwalitatieve verkoop video's.  

 

Met het nieuwe concept, de filmbox kunnen makelaars en verkopers zelf filmen en het beeld materiaal in de studio's van Makelaarsvideo.nl laten monteren.

 

Ook opdrachtgevers die het hele productieproces inclusief filmen willen uitbesteden zijn we graag van dienst.

Moet je leren filmen met de Osmo?

Nee! Dat is zo mooi aan de Osmo. Hij heeft naast software matige instelling maar één bedieningsknop aan de voorzijde waarmee je de camera locked op een bepaalde positie, hem mee laat draaien met je eigen beweging en 180 graden kan omdraaien om selfies te maken.

 

Daarnaast zit de opname knop.